Колачићи

muzejleskovac.rs користи „cookies“ да бисмо побољшали и унапредили Ваше искуство приликом претраге и куповине, да прилагодите коришћење интернета и веб странице Вашим потребама. Cookie је текстуални фајл који је смештен на Вашем хард диску од стране wеб сервера (ако Ви дозволите).

Колачићи  не могу бити коришћени да покрену програм или да испоруче вирус Вашем рачунару нити садрже персоналне информације корисника. Колачић не може да чита податке са Вашег хард диска, не може да чита остале колачиће које су креирали други веб сајтови и само веб сајт који је Вама пренео одређени колачић (Цоокие) може читати, мењати или брисати такав колачић.

muzejleskovac.rs користи колачиће да прати корисникове шаблоне коришћења нашег сајта. Можете одбити колачић тако што ћете искључити пријем колачића у Вашем претраживачу-броwсеру или након сваке сесије можете и да обришете кеш из Вашег веб претраживача. Колачићи су јединствено додељени Вама, и једино могу бити прочитани од стране wеб сервера у домену који Вам их је послао. Једна од основних сврха цоокие-а је да обезбеди погодности које ће Вам уштедети време.

Ове информације се прикупљају да би се разумеле ваше потребе, да бисмо Вам пружили бољи сервис и такође због следећих разлога:

  • Побољшање наших производа и услуга
  • Интерно чување података
  • Персонализовање вашег искуства
  • Побољшања нашег веб сајта
  • Унапређења сервиса за купце

Онемогућавањем колачића у Вашем претраживачу, имајте на уму да нећете моћи да користите веб сајт правилно и да нећете моћи да приступите неким важним секцијама и страницама нашег веб сајта, као што су странице производа, претраге, странице поређења. Уколико сте подесили Ваш претраживач да Вас упозори приликом прихватања колачића, добићете поруку за колачић.

Приступ личним подацима

Ми не продајемо, не тргујемо, или на било који други начин не преносимо Ваше личне информације трећим лицима. Ово се не односи на трећа лица од поверења, која нам помажу у управљању нашим веб сајтом, који воде наше пословање, или Вам пружају сервисе, све док су трећа лица посвећена чувању поверљивости ваших информација. Ваше податке можемо поделити у случају да то налаже закон, или примена политике сајта, или заштита права, имовине и безбедности muzejleskovac.rs.

Сигурност података

Посвећени смо безбедности ваших података. Да бисмо спречили неовлашћен приступ и откривање података, користимо напредне физичке, електронске и управљачке процедуре, да бисмо безбедно чували информације које прикупимо.

Екстерни линкови

Сајт може садржати линкове, огласе или рекламне банере који вас воде на друге сајтове, који припадају трећим лицима. Све такве везе су дате искључиво као погодност за Вас.

Било какве врсте информација, укључујући и личне информације, које дате таквој страници није у надлежности ДОМЕН  и ова компанија не може бити одговорна за било какво коришћење сајтова трећих лица или њиховим садржајем и не преузима никакву одговорност за ове веб странице. Уколико имате било каквих забринутости о начину како други сајтови сакупљају и користе личне информације, обавезно прочитајте политику приватности тог сајта. ДОМЕН није одговоран за Политику приватности или садржаје који се налазе на овим сајтовима. Без обзира, ми штитимо интегритет нашег сајта и било какве повратне информације о сајтовима трећих лица су добродошле.

Сагласност и промена услова

Коришћење наших сервиса подразумева сагласност корисника са наведеним условима коришћења. muzejleskovac.rs се обавезује да ће се придржавати свега наведеног, а све промене услова постају важеће тек након објављивања на овој страни. Саветујемо Вам да повремено прегледате страну Политике приватности и тако да можете знати које информације прикупљамо и како се користе.

Уколико не прихватате услове које садржи Политика Приватности, потребно је да одмах прекинете коришћење веб сајта и/или сервиса које нуди.

Ваше коришћење овог сајта указује на прихватање Политике Приватности – muzejleskovac.rs