Услови коришћења

Информације о Условима коришћења

Условима коришћења дефинисана су правила при куповини или коришћењу сајта која обезбеђују квалитет наше услуге и задовољство купаца/посетилаца. Приступањем или куповином на сајту (претраживање, регистрација) Ви прихватате и слажете се са обавезама које су дефинисане овим Условима Коришћења и нашом Политиком приватности и молимо Вас да их пажљиво прочитате и упознате се правилима која примењујемо. Уколико не прихватате наведене Услове коришћења, морате да прекинете одмах коришћење нашег сајта и/или сервиса.

Измене Услова Коришћења

Ми непрекидно унапређујемо наш сајт и сервисе које пружамо, стога заџравамо право да изменимо ове Услове Коришћења у сваком тренутку, без претходног обавештења особа које приступају muzejleskovac.rs. Све измене важе од тренутка када су објављене на сајту muzejleskovac.rs и приступањем или коришћењем Веб Сајта, Ви прихватате и слажете се са таквим изменама.

Интелектуална својина

Садржај приказан на овом сајту као што су странице, дизајнерски елементи (текстуални, видео и аудио материјали, фотографије, логотипи…) су у власништву сајта muzejleskovac.rs. Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Искључење одговорности

У изузетном случају грешке на некој од страница muzejleskovac.rs интернет презентације, muzejleskovac.rs ће настојати да исту исправи у што краћем временском периоду и да ажурира садржај својих интернет страница.

Услед могућности постојања евентуалне грешке или ненамерног пропуста на некој од страница ове презентације, позивамо сва заинтересована физичка и правна лица да се о конкретним условима свих производа и услуга који су представљени на овом сајту, обавезно претходно распитају.

Ваш налог

Уколико користите muzejleskovac.rs, одговорни сте за одржавање и поверљивост свог налога и лозинки које сте унели приликом регистрације на сајту. Коришћењем muzejleskovac.rs сајта одговорни сте за све активности које се дешавају на вашем налогу и са вашом лозинком. Малолетници могу користити muzejleskovac.rs уз надзор родитеља или старатеља. muzejleskovac.rs задржава право да одбије пружања услуга, укине налог или откаже наруџбеницу уколико установи да су прекршени Услови коришћења. Ваше податке које сте навели приликом регистрације muzejleskovac.rs ће користити искључиво ради купопродаје производа и/или успостављања пословног контакта и неће их користити у друге сврхе или их доставити трећим лицима.

Коментари, комуникација и остали садржај који остављају посетиоци

Лични подаци које проследите сајту muzejleskovac.rs у сврху добијања производа/услуга/информација биће третиране у складу са нашим документом Политика приватности. Регистровани посетиоци могу коментарисати производе и слати емаил поруке на muzejleskovac.rs. muzejleskovac.rs има право да не објави коментаре који су злонамерни, садрже непристојне изјаве, шире мржњу и на било који начин угрожавају права других. Такви коментари ће бити уклоњени без предходног обавештења. Лажно представљање и регистрација са туђом емаил адресом није дозвољена на muzejleskovac.rs. Против таквих активности muzejleskovac.rs може покренути одговарајући законски поступак.

Описи производа/услуга

muzejleskovac.rs настоји да све производе/услуге опише што је тачније могуће. Такође, muzejleskovac.rs не гарантује да су сви наведени подаци у вези производа или услуга 100% тачни, комплетни, поуздани и без грешака. Ако производ/услуга коју сте купили или потражили одступа од података који су наведени на сајту можете га вратити у некоришћеном стању са комплетном документацијом коју сте уз њега добили, а ми ћемо вам вратити новац.

Цене производа (само за Интернет продавнице)
Све цене производа наведене на сајту са урачунатим ПДВ-ом. muzejleskovac.rs се обавезује да ће прихватити сваку цену по којој сте направили наруџбеницу без обзира да ли се цена производа променила након креирања наруџбенице. muzejleskovac.rs има право да откаже наруџбеницу уз слање емаил обавештења потрошачу уколико је дошло до грубе грешке приликом постављања цене на сајту.

Радно време
Веб сајт / Онлине продавница muzejleskovac.rs ради од 00-24х, 7 дана у недељи. У случају техничких проблема или током захвата редовног одржавања сајт може бити краћи временски период недоступан.

Промена (ажурирање) података на сајту

muzejleskovac.rs задржава право да може у свако време, без претходне најаве, променити податке приказане на било којој страници сајта. Посетиоци ДОМЕН немају право да једнострано мењају услове коришћења, а свака евентуална измена је неважећа осим у случају да се обе стране сагласе писаним путем.

Остало

Делимична или потпуна непримењивост или незаконитост одређене одредбе ових Услова коришћења, неће утицати на пуноважност осталих одредби које остају на снази у целини. Непримењива или незаконита одредба ће бити замењена другом одговарајућом одредбом. Сагласни сте да Ваша права и обавезе проистекле из ових Услова коришћења не можете пренети на трећа лица без изричитог писменог одобрења muzejleskovac.rs.