Политика приватности

Ми поштујемо Вашу приватност и схватамо да Вам је важна. Овај документ Политика приватности (Privacy Policy) наводи врсте личних информација које примамо и прикупљамо када користите muzejleskovac.rs , као и неке од корака које предузимамо за заштиту информација. Надамо се да ће вам ово помоћи да будете информисани када доносите одлуку о размени личних информација са нама.

muzejleskovac.rs настоји да одржи највише стандарде пристојности, поштења и интегритета у свим нашим активностима. Такође смо посвећени заштити наших купаца, потрошача и приватности посетилаца нашег сајта. Да бисмо олакшали проналажење овог обавештења, чинимо га доступним на свим страницама наше веб странице.

Личне информације

muzejleskovac.rs прикупља личне податке посетилаца нашег сајта само на добровољној основи. Лични подаци који се прикупљају на добровољној основи могу укључивати име, адресу, адресу е-поште, назив компаније и број телефона.

Ове информације се прикупљају ако купите или затражите информације од нас, попуните наше обрасце да бисте се придружили нашој листи е-поште, желите да учествујете у конкурсу или наградној игри или затражили било коју другу услугу или информацију од нас. Прикупљене информације се интерно прегледају и користе се за побољшање садржаја нашег сајта, информисање посетилаца о променама, као и за одговарање на питања посетилаца.

Користимо повратне адресе е-поште да одговоримо на е-пошту коју примимо за контакт, техничку подршку, корисничку подршку, ажурирања е-поште или др. Такве адресе се не користе у друге сврхе и не деле се са спољним странама. Посебно ћемо нагласити када су нам Ваши лични подаци потребни ради пружања услуге или реализације трансакције коју сте затражили.

Уписом или слањем Ваших личних података преко wеб страница muzejleskovac.rs потврђујете да сте своје личне податке добровољно ставили на располагање (сагласност) и да дозвољавате да се користе за сврху за коју су и дати. muzejleskovac.rs прикупља искључиво ради поступања по Вашем захтеву. Податке могу користити само запослени у muzejleskovac.rs, а достављени подаци представљају минимум информација који нам је у ове сврхе неопходан.

Када се информације прегледају, оне се или бришу или чувају у нашим датотекама. Лични подаци добијени од сваког посетиоца биће коришћени искључиво у интерне сврхе и неће се продавати или давати трецћој страни.

Информације не-личне природе

У неким случајевима можемо добити информације о Вама које нису личне природе. Користимо ове информације, које не идентификују појединачне кориснике да бисмо анализирали трендове, да администрирамо сајт, за праћење кретања корисника у околини сајта и да прикупимо демографске информације о нашој бази корисника као целини. Прикупљене информације се користе искључиво за унутрашњу ревизију и не деле се са другим организацијама у комерцијалне сврхе.

Употреба колачића

Можемо да користимо колачиће – cookies да Вам помогнемо да прилагодите коришћење интернета Вашем онлине искуству. Колачићи су идентификатори који се преносе на хард диск рачунара преко Вашег wеб претраживача-бровсера да омогуће нашим системима да препознају броwсер. Сврха колачића је да јави wеб серверу да сте се вратили на одредјену страницу. На пример, уколико персонализујете странице сајта, или се региструјете за било коју од услуга нашег сајта, колачичи омогућавају  muzejleskovac.rs да поново позове специфичне информације за Ваше наредне посете.

Имате могућност да прихватите или одбијете колачиће мењањем подешавања свог веб претраживача, медјутим, ако одлучите да одбијате колачиће, нећете бити у могућности да употпуните доживљај интерактивне функције сајта.

Како можете да исправите или уклоните Ваше информације

Обезбедили смо овај документ Privacy Policy тј. Политика приватности, као изјаву наше посвећености заштити Ваше личне информације. Ако сте послали личне податке преко нашег сајта и желите да се информације бришу из евиденције или бисте желели да их ажурирате, користите наше странице са формуларима за контакт.

Сигурност података

Посвећени смо безбедности Ваших података. Да бисмо спречили неовлашћени приступ и откривање података, предузимано неопходне техничке, кадровске и организационе мере заштите података, у складу са утврђеним стандардима и поступцима, које су потребне да би се Ваши лични подаци заштитили од губитка, уништења, недопуштеног приступа, промене, објављивања и сваке друге злоупотребе.

Исправке и Датум ступања на снагу

muzejleskovac.rs задржава право измене у Политици Приватности. Ако додје до промене у пракси приватности, обавестићемо Вас на сајту да је наша пракса приватности промењена. Саветујемо Вам да повремено прегледате страну Политике приватности и тако да можете знати које информације прикупљамо и како се користе.

Прихватање услова

Ако се не слажете са нашом изјавом Политика приватности, како је овде објављена, молимо Вас да не користите овај сајт или било које услуге које нуди овај сајт.

Ваше коришћење овог сајта указује на прихватање ове Политике Приватности.