Вести

МУЗЕЈСКА АЗБУКА - ЕПИЗОДА 5

МУЗЕЈСКА АЗБУКА – ЕПИЗОДА 6

Здраво другари,

Помозите Тари и Кости да пронађу предмете на слова Н, Њ и О.

Колико Ви предмета знате на слово Њ?

Реците нам!

***